Jak vybírat garážová vrata? Poradíme

Garážová vrata na míru jsou ideálním řešením při výměně vrat, ale i při osazení zcela nové garáže. Proč? Jen s vraty na míru dosáhnete optimálního designového a architektonického výsledku. Garážová vrata na vašem domě zaujímají významnou plochu a když šlápnete vedle, můžete celkový ráz domu zásadně narušit. Našim cílem je přitom opačný výsledek. Svěřte se do rukou profesionálů. Poradíme vám nejen s vhodnou barvou, ale i s designovým provedením. Společně vybereme to nejlepší z naší pestré nabídky sekčních garážových vrat.

Proč sekční vrata? Sekční vrata jsou podle našich zkušeností nejlepším řešením, které splňuje i požadavky nejnáročnějších klientů. Fungují na principu zasouvání jednotlivých sekcí pod strop garáže. Vynikají svými tepelně izolačními vlastnostmi, takže se hodí i pro vytápěné garáže, ve kterých plánujete mít třeba dílnu nebo hudební zkušebnu.

Výhody sekčních garážových vrat:

  • minimální nároky na prostor v garáži i před ní
  • výborné tepelně izolační vlastnosti
  • možnosti dálkového ovládání
Garážová vrata hladký design
Garážová vrata design lamela

Garážová vrata nabízíme v pěti designových řadách, takže uspokojíme požadavky příznivců klasického i moderního designu.

Máte rádi klasický design? Rádi byste zvolili dekorativní prosklení? Pak by se vám mohla líbit tato garážová vrata v designu KAZETA.

Moderní design, širokou paletu barev podle vzorníku RAL, imitaci dřeva i technologii kašírování panelu, což rozšiřuje nabídku imitací dřeva i barevných odstínů, nabízí design LAMELA a DRÁŽKA.
Garážová vrata s puncem nekompromisního luxusu? Nerezové dekory a designová okýnka? HLADKÝ design bez jakýchkoli prolisů kombinuje elegantní vzhled a snadnou údržbu. Umožňuje aplikaci široké škály barev vzorníku RAL, rozšířené dalšími imitacemi při využití technologie kašírování.

Chcete vystoupit z davu a ozvláštnit váš dům něčím zajímavým, neotřelým, jiným? Pak se zaměřte na design V-PROFIL. Vyberete si z prolisů o šíři 8 mm nebo 16 mm a pak už si budete jen vychutnávat elegantní perspektivu, která jedinečným způsobem doplní moderní architekturu vašeho domu. Povrch panelu je vždy hladký. Standardně vám vrata dodáme ve stříbrné barvě. Vybrat si ale můžete i z jiných barev vzorníku RAL.

Náročným klientům, kteří si potrpí na maximální komfort a fandí trendům moderního bydlení, doporučujeme inteligentní ovládání od Somfy přes rozhraní TaHoma. Prostřednictvím chytrého mobilního telefonu nebo tabletu můžete ovládat nejen garážová vrata, ale venkovní rolety, žaluzie, markýzy, zkrátka veškerou stínicí techniku.

Štítky: