Sítě proti hmyzu si našly cestu do českých domácností

Sítě proti hmyzu jsou v dnešní době poměrně běžnou součástí našich domovů. Pokud sítě v oknech ještě nemáte, věřte, že není nic praktičtějšího. Díky sítím v oknech a dveřích můžete větrat i za tmy, přestože v místnosti svítíte.

Ostatně kdy jindy v parném létě dobře zchladit místnost než v noci… Dbáte na praktickou stránku věci, ale potrpíte si i na vizuální dojem? Pak jsme na stejné lodi. Investice do oken a stínění by měly jít ruku v ruce se sítěmi proti hmyzu tak, aby se staly elegantním doplňkem. Na míru vám zhotovíme rolovací i pevné sítě z kvalitního materiálu osazeného do decentního rámu.

Výhody našich sítí proti hmyzu:

  • Při mytí oken a vnějších parapetů je jednoduše vyjmete nebo vyrolujete a zase umístíte zpět.
  • Síť ze skelného vlákna je potažená plastem, který nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly – sítě proto nemusíte na zimu uschovávat. V oknech je můžete ponechat celoročně.
  • Naše sítě v černém a šedém provedení jsou v okenním profilu téměř neviditelné.
  • Díky profesionálnímu zaměření a výrobě na míru je váš domov chráněný i před tím nejdrobnějším obtížným hmyzem.
  • Naše sítě jsou vhodné do všech typů dřevěných a plastových oken včetně oken střešních.

Pevné sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu pevné

jsou nejuniverzálnější a dosud nejčastěji používané. Vyrobíme je do všech typů oken a dveří. A co je důležité – při montáži nijak nezasahujeme do rámu okna. Díky jednoduchosti provedení síť kdykoli snadno sundáte a opět ji upevníte zpět.

Rolovací sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu rolovací

se hodí všude tam, kde není dost prostoru pro otevírání pevné sítě. Síťovina se navíjí na hliníkovou hřídel, která je uložena v hliníkovém boxu. Vybrat si můžete mezi horizontálním nebo vertikálním stahováním sítě podle svých preferencí a potřeby. Vytažená síťovina se upevní magnetickou gumou, která je umístěna na koncové a dorazové liště. Zajistí tak perfektní utěsnění celého obvodu sítě.

Štítky: