Moderní vertikální žaluzie jsou ozdobou každého interiéru

Vertikální žaluzie známe jako funkční a příjemný doplněk především kancelářských prostor. Přesto se stávají čím dál častěji součástí bytů a rodinných domů. Pojďme se podívat proč.

Látkové svisle umístěné lamely elegantně zacloní velké plochy. Obrovský výběr barev a struktury použité tkaniny dávají možnost maximálního sladění s interiérem. Jednou z hlavních výhod je estetický efekt a plnohodnotné nahrazení záclon a závěsů v interiéru. Vertikální žaluzie jsou navíc stejně jako záclony a závěsy viditelné i z venku a vytváří tak příjemný vzhled bytu či domu i pro přijíždějící návštěvy a kolemjdoucí.

Vertikální žaluzie
Vertikální žaluzie 2

Hodí se právě do vašeho bytu nebo domu?

Vertikální žaluzie doporučujeme především do větších pokojů, na velká okna nebo celé prosklené plochy. Jsou ideálním řešením v případě, kdy chceme zastínit celou jednu stěnu pokoje.
Zvažte, jaký způsob stahování lamel pro Vás bude nejlepší. Na jednu stranu vedle okna? Na obě strany okna, nebo na střed?
Při výběru tkaniny se zabývejte nejen barvou, ale také strukturou a hustotou tkaniny. Každý typ totiž nabízí odlišnou propustnost světla.
Rádi Vám s výběrem poradíme. Díky dlouholetým zkušenostem víme, jak při slunečním svitu dosáhnout zajímavých barevných a světelných efektů.

Výhody

  • Jednoduché manuální ovládání
  • Možnost volby propustnosti světla a vytvoření zajímavých světelných efektů
  • Pestrá škála barev a možnost sladění žaluzií s designem interiéru
  • Plnohodnotně nahradí funkční, ale i estetickou roli záclon a závěsů
  • Elegantně zastíní i velké plochy
  • Přizpůsobí se libovolnému tvaru prosklené plochy (zaoblená, lomená, šikmá)

Nevýhody

  • Na rozdíl od venkovního stínění nezabraňují oteplování interiéru
  • Údržba vysavačem. Doporučujeme při každém větším úklidu vysát od prachu

Podívejte se na nabídku vertikálních žaluzií

Žaluzie s oblým profilem určená pro zastínění velkých prosklených stěn, oken nebo pro předělení velkých místností. Možnost osazení látkovou lamelou o šířce 127 mm, 89 mm nebo plastovou lamelou.

Žaluzie určená pro zastínění velkých prosklených stěn, oken nebo pro předělení velkých místností. Možnost osazení látkovou lamelou o šířce 127 mm, 89 mm nebo plastovou lamelou.

Štítky: